maandag 13 januari 2014

Eerste bijeenkomst van 2014

Op 9 januari was de eerste Open Coffee van 2014 in Hoogeveen. De opkomst was zoals gebruikelijk goed (ik dacht zo’n 30 mensen) en de verzorging door MAXX ook weer uitstekend. Onder leiding van Ingrid Kraaijeveld kreeg iedereen de gelegenheid om te pitchen. Door de informele sfeer komen er telkens weer goede en geanimeerde (netwerk)gesprekken op gang.

Zoals toegezegd, de site voor de wivids is www.wivids.eu. Op deze site kan je door je eigen website in te vullen zien hoe een “walk in video” er op jouw website uit zou kunnen zien. Vragen over de talloze mogelijkheden beantwoord ik met veel plezier.
Ingrid heeft mij gevraagd een kort verslag te maken van de Open Coffee op 9 januari en te plaatsen op de LinkedIn groep. Dat wil ik graag eens anders dan anders doen. Laat ik met mezelf beginnen.

Zelf heb ik iets langer gesproken met Tonny Scholten van TS Bouw Begeleiding, Roelof ten Buur van Buuro, John Bijl van Mediaonderhoud.nl en met Calvin Cheung, specialist op het gebied van Google Apps en Cloud computing. Deze gesprekken hebben ook geleid tot verbindingen op LinkedIn. Twee andere deelnemers hebben gevraagd om contact met ze op te nemen en dat zal ik in de loop van volgende week ook doen.
De Open Coffee Hoogeveen heeft me ook contacten opgeleverd naar aanleiding van m’n zoekvraag naar acteurs en actrices. Kort en goed voor mij was deze Open Coffee een succes.

Een verslag anders dan anders, laten we nu eens de dialoog starten en allemaal participeren in dit verslag door hier te reageren. Na het voorstelrondje onthoud je namelijk niet van iedereen wie hij/zij is, wat hij/zij doet of naar op zoek is.
Mijn vraag aan alle deelnemers van de Open Coffee op 9 januari 2014 is om kort aan te geven hoe hij/zij de Open Coffee van 9 januari heeft ervaren, waar hij/zij naar op zoek is of een andere (hulp)vraag stellen en te reageren op de berichten of vragen van andere deelnemers, kortom laten we er een levend verslag van maken, de dialoog aangaan en proberen elkaar te helpen.

Het woord is aan jou,
met vriendelijke groet,

Jacques Bais

Geen opmerkingen:

Een reactie posten