vrijdag 14 oktober 2011

Barista en Bubbels

Hiep Hiep Hoera, We zijn jarig vandaag en wie jarig is trakteert. Zo ook vanmorgen in Hoogeveen. Heerlijke espresso, cappuccino, macchiato met echte Open Coffee chocola. Een mooie nieuwe folder en grappige, leuke en serieuze vragen.





Wat een feest vanmorgen! Na de opening kreeg André Fieten, de Master Barista de tijd om zichzelf en zijn bedrijf Bonnebella te presenteren. We werden door hem meegenomen in koffieland. Met zijn nimmer aflatende enthousiasme, gedrevenheid en vooral passie voor het vak doorspekt met humor, merk je meteen dat André verder gaat dan het verkopen van machines en het adviseren over en afleveren van koffie. Met hart en ziel heeft hij ons overtuigd dat koffie alles te maken heeft met gevoel en herinneringen. Deze meesterkoffiemaker heeft op de OCC alles perfect geregeld en we hebben genoten van zijn presentatie en film met prachtige beelden over het traject dat de koffieboon aflegt voordat het bij jou in de koffiemolen zit.

Zo schoof de gezellige ochtend van de Open Coffee voorbij. Naast netwerken en koffiedrinken mocht iedereen een kaartje grabbelen met een unieke vraag. Hierdoor ontstond er bij het voorstellen en daarna het beantwoorden van de vraag enige hilariteit en spontaan gelach. De vragen varieerden van welk boek heeft jou geïnspireerd?, wanneer heb je iemand voor het laatst een compliment gegeven? tot heeft een Open Coffee voor jou ooit geresulteerd in een opdracht?





We kunnen oprecht spreken van weer een geweldige ochtend.
Bedankt voor jullie aanwezigheid, voor jullie bijdrage, voor het opdrinken van de cappuccino’s, de felicitaties, de gezelligheid, jullie enthousiasme en de mooie momenten die wij maandelijks weer mogen meemaken en die de Open Coffee in Hoogeveen maakt waar wij voor staan.

Bedankt!
de Organisatie OCC
Lennen, Remco en Ingrid

Geen opmerkingen:

Een reactie posten